Pod Nosem

1/8

Materiały prasowe

Restauracja Pod Nosem znajduje się na parterze hotelu Kanonicza 22. Zjemy w niej dania tradycyjnej polskiej kuchni, ale w nowoczesnym wydaniu. W ramach przystawki tatar z polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym i marynowanym borowikiem za 35 zł. Na pierwsze danie foie gras (pasztet z wątróbek kaczych i gęsich) z chałką i truskawkami po 55 zł

W końcu danie główne. Najdroższą pozycją w menu jest polędwica wołowa z fasolką szparagową i młodymi ziemniakami za 92 zł. O 30 zł tańszy jest karczek z dzika z kaszą manną, młodą kapustą i suską sechlońską (odmiana suszonych owoców śliwy domowej) w porto. Desery w restauracji Pod Nosem kosztują 19 zł. Do wyboru truskawki i pianka jogurtowa, domowe lody z owocami, rabarbar pod kruszonką z lodami waniliowymi.

Restauracja czynna jest 7 dni w tygodniu od godz. 12 do 22.

Restauracja Pod NosemMateriały prasowe

Wszystkie zdjęcia
  • Pod Nosem
  • Pod Różą
  • Amarone - Hotel pod Różą
  • Magnifica - Hotel Farmona
  • Copernicus - Hotel Copernicus
  • Restauracja Amarylis - Queen Boutique Hotel
  • Wierzynek
-->