Więcej
    Komentarze
    Chleb u Pawlaka - tam razowy to razowy@. Z żurawiną uwielbiam do kanpek z wiosennych. Dzieci zajadają sie podpołmykiem. Gdzie wy go zxgubiliście!!!
    już oceniałe(a)ś
    3
    1
    Od lat kupuję tylko w piekarni Jania& Niedziela ul Rusznikarska 4. Nie jest jednak ten chlebek już taki jak przed laty, ale i tak najlepszy jaki kupowałem z innych krakowskich piekarni. Przed laty, pyszny chlebek robiła piekarnia z Baranówki.
    już oceniałe(a)ś
    2
    1
    wyłącznie piekarnia Rusznikarska !! oczywiście próbować pozostałe też sa bardzo dobre
    @zenek60 Potwierdzam. Przestałem kupować inne pieczywo i mogę nawet stać w kolejce żeby kupić słonecznikowy z foremki i jasny z dynią :)
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Potwierdzam, piekarnia na Rusznikarskiej ma fantastyczny chleb i bułki, z drożdżówkami tylko słabo. No i wygląd lokalu straszny zwłaszcza z zewnątrz, ale zapach i smak chleba rekompensuje wszystko
    już oceniałe(a)ś
    1
    0
    ooo!!! wlasnie sobie przypomnialam o piekarni na rusznikarskiej gdzie kiedys mieszkalam!!!! niewiarygodny, pyszny i swietnej jakosci chlebek! im skromniej tym lepiej sie okazuje... jak zawsze:)
    już oceniałe(a)ś
    1
    0
    Nogieć, Zasada Pachel, Śiwek.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Oj pamiętam ten gorący chrupiący chlebuś który targałem w sznurkowej siatce do domu podgryzając namiętnie. W promieniu 200 m od mojego domu było 5 piekarni prywatnych. Te bułki paluchy rogale mniam mniam ale to już ne wrati.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    najlepszy jest chleb pieczony w domu, to żadna filozofia, od lat piekę chleb i na drożdżach i na zakwasie, właśnie włożyłam chleb do piekarnika
    @zezol23 dosc oczywista bzdura :) być może kiedys, n a wsiach, kiedy ludzie dysponowali dojrzewającycm zakwasem i pieczenie chleba było procesem na poły przemysłowym, ale nie teraz.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @marbar bzdury piszesz, mam już roczny zakwas żytni na którym piekę chleb w zwykłym piekarniku, widać, że nie masz zielonego pojęcia o pieczeniu chleba na zakwasie, ja piekę taki chleb już kilka lat
    już oceniałe(a)ś
    0
    0